La UIER forma part de la xarxa PIDI del Ministeri espanyol d'Indústria

Subvenciona i finança amb crèdits al 0% els projectes empresarials innovadors

Redacció
01 de juny del 2010
La Unió Intersectorial Empresarial del Ripollès (UIER) ha esdevingut recentment agent de la xarxa de Punts d'Informació de la Investigació, Desenvolupament i Innovació (PIDI) del Centre de Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI). El CTDI és una agència del Ministeri d'Indústria espanyol encarregada de finançar projectes de desenvolupament que duguin a terme les empreses i, a més, esdevé la portada d'entrada per a projectes multinacionals i de la Unió Europea com els Eureka Iberoeka o el 7è Programa Marc.

La UIER és la segona institució de la demarcació de Girona que forma part de la xarxa PIDI. Els seus responsables en subratllen la importància per a les empreses del Ripollès tenint en compte que un projecte de desenvolupament del CDTI pot rebre finançament superior al 50% del seu cost amb crèdits al 0% i, a més, rebre una subvenció del 15%.

La xarxa funciona amb sistemes d’intranet, CRM i altres eines que permetran a la UIER fer gestions en temps real i de manera efectiva i ràpida per tal de poder assessorar i ajudar a tramitar les ajudes de les empreses i que aquestes tinguin el mínim d’entrebancs possibles per accedir al finançament estatal. Per tal de tenir més informació o analitzar les possibilitats d’un projecte cal posar-se en contacte amb l'àrea d'Empresa de la patronal ripollesa.