Shakira, «l'hortolana ripollesa»

La cantant colombiana passa uns dies al nostre país, d'on procedeix la seva mare

Shakira fent d'hortolana \"prop de Ripoll\"
Shakira fent d'hortolana \"prop de Ripoll\" | twitpic.com
Redacció
31 de maig del 2010
Shakira fent d'hortolanaFoto: twitpic.com

Una foto de la cantant colombiana Shakira ha revolucionat aquesta tarda als seus fans després de penjar-la al seu Twitter oficial. A la imatge es pot veure Shakira duent un carretó tot duent pinso. Tal i com explica a la xarxa social estava feinejant a un hort “molt proper a la localitat de Ripoll, bressol dels seus avantpassats”. Cal recordar que la mare de la cantant -el seu nom complet és Shakira Isabel Mebarak Ripoll- és d'ascendència catalana.

Minuts més tard, ha tornat a penjar una nova foto que complementa l'anterior "Ens preguntàvem on anava Shak amb la seva carretilla? afegeixen" i es pot veure com atansa el contingut a un cavall. Per tant, més que hortolana, grangera d'una finca de Molló.

De fet, a la cantant se la va poder veure dissabte pel centre del poble. Acompanyat de la seva parella, Antonio de la Rúa -fill de l'expresident d'Argentina-, van dinar al restaurant l'Enclusa i després van fer un tomb pel poble. Segons fonts veïnals "malgrat ser la notícia del dia, la parella va passar força desaparcebuda". També va dormir al municipi, concretament a la casa rural de can Sant.