ERC aborda els reptes de la immigració amb el diputat Joan Tardà

En el marc del cicle Esquerra Parla 2010

per Redacció , 27 de maig de 2010 a les 07:32 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de maig de 2010 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Joan Tardà en una imatge d'arxiu. Foto: Adrià Costa

Els reptes de la nova immigració serà el tema central de la tercera i penúltima xerrada del cicle Esquerra Parla 2010. La conferència, que es realitzarà a la seu comarcal d'Esquerra el dissabte 29 a les set de la tarda, comptarà amb la presència de Joan Tardà, diputat al Congrés espanyol, i de Clàudia Fernàndez, presidenta de la sectorial d'immigració.

Tardà i Fernàndez exposaran la visió d'Esquerra de com enfocar les polítiques relacionades amb els nouvinguts. En aquest sentit parlaran de la Llei d'acollida, de com integrar la lògica de la immigració dins la dinàmica nacional, saber el rol de ciutadania que cal demanar a aquests nous ciutadans, la implicació política dels nouvinguts, etc.

 - Apunt al bloc de Carles Bassaganya

Agenda del cicle “Esquerra parla”

Dissabte 29 de maig
“La immigració a Catalunya, reptes de país” amb Joan Tardà, diputat al Congrés espanyol i Clàudia Fernàndez, presidenta de la sectorial d'immigració
Seu comarcal d'Esquerra, Ripoll (19:00)

Dissabte 5 de juny
“Les vegueries a Catalunya, la nova divisió territorial de Catalunya” amb Jordi Ausàs, conseller de Governacions i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya
Centre cívic la Confiança, Campdevànol (19:00)

- Programa complet del segon cicle (pdf)

 

Participació