L'Ajuntament de Ripoll fa millores als barris de l'Estació, Fuensanta i Ninot

Destaca la supressió de barreres arquitectòniques i la millora de l'accés a la font de l'Amoroset

per Redacció , 26 de maig de 2010 a les 16:19 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de maig de 2010 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Noves escales per accedir a la font de l'Amoroset Foto: Ajuntament de Ripoll

Al llarg dels mesos de març i abril, la brigada d’obres de l’Ajuntament de Ripoll ha realitzat diverses tasques de millora i manteniment a l’eixample de l’Estació, als sector de Fuensanta, al carrer Progrés i adjacents i al barri del Ninot.

Una de les actuacions més destacades han estat la supressió de barreres arquitectòniques en diverses voreres del carrer del Ter i del Progrés. També s'han fet nous guals en aquest vial i s'ha pintat un nou pas de vianants a la cantonada amb el carrer Josep Maria Fuster.

Per altra banda s'han col·locat nous jocs infantils al parc situat entre les estacions de tren i d'autobusos i s'ha fet un repàs a les instal·lacions existents. A més, entre altres actuacions, s'ha millorat l'accés a la font de l'Amoroset construint una escala i s'han reparat les que permeten accedir a la carretera d'Olot des del carrer Indústria.

Nous jocs infantils al parc de les estacions Foto: Ajuntament de Ripoll

 

Participació