Sant Joan de les Abadesses tindrà una pista d'«skate»

Tindrà un cost de vora 15.000 euros | També es millorà la pista de tennis

Redacció
12 de maig del 2010
L'Ajuntament de Sant Joan està renovant la pista de tennis.
L'Ajuntament de Sant Joan està renovant la pista de tennis. | Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses
L'Ajuntament de Sant Joan estàrenovant la pista de tennis. Foto: Ajuntament de Sant Joan de lesAbadesses

L'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses instal·larà a la plaça de Barcelona una pista d' skate . La nova instal·lació esportiva consta de tres mòduls insonors: dues rampes, model quarter pipei smooth banki un launch bouxamb barana incorporada. L’adquisició i instal·lació d’aquesta pista té un cost de 14.686 euros i respon, segons fonts municipals, a una “vella reivindicació d’un ampli col·lectiu de joves de la població”.

De manera paral·lela, s'instal·laran dues cistelles de minibàsquet “antivandàliques” a la mateixa plaça de Barcelona. Aquest equipament esportiu complementarà la pista de bàsquet professional existent.

Millora de les pistes de tennis

El consistori santjoaní continua amb les inversions de la millora de les instal·lacions de la zona esportiva de la Plana, amb l'arranjament de la pista de tennis.  

El 2008 es va iniciar conjuntament amb el Club Piscines i Esports Abadessenc l’aposta per millorar de manera progressiva els equipaments d'aquesta zona. Primer es va actuar a la piscina municipal i l'any passat es va instal·lar una pista de pàdel. Ara arriba el torn de la pista de tennis amb el condicionament del seu pivament, la col·locació de gespa sintètic -un material que resisteix millor el fred i permetrà utilitzar la pista en condicions tot l'any- així com la millora de les instal·lacions elèctriques i la renovació dels tancaments exteriors. Les previsions és que les obres de millora de la pista de tennis finalitzin el mes de juny.