Empresonen a Itàlia «Pato» per tràfic de droga

El veí de Camprodon havia estat condemnat per participar en el segrest de la farmacèutica d'Olot

Redacció
07 de maig del 2010
Josep Lluís Paz, “Pato”, veí de Camprodon i un dels condemnats pel segrest d'Olot, l'han engarjolat en una presó de la Toscana, segons informa El Punt, després que la policia italiana li imputi un delicte de tràfic de droga. Els agents li haurien trobat cocaïna en un control de carretera.

El nou empresonament de “Pato” arriba després que el novembre de 2009 passés pel centre penitenciari de Figueres pel presumpte intent de robar la càrrega d'un camió a Garrigàs (l'Alt Empordà). Pocs dies després -els Mossos li imputaven fins a quatre robatoris- l'Audiència de Girona li va concedir la llibertat en considerar que no hi havia proves que formés part d'un grup organitzat dedicat a saquejar camions, que tenia arrelament i que no hi havia risc de fugida. Tampoc se li va imposar cap mesura cautelar com l'obligació de comparèixer al jutjat amb una freqüència determinada ni la prohibició de sortir del país.

La condemna més baixa pel segrest
Josep Lluís Paz va ser un dels condemnats pel segrest de Maria Àngels Feliu -ja fa més de 17 anys-. El tribunal el va condemnar a 14 anys i set mesos de presó per haver retingut la farmacèutica d'Olot durant 492 dies. La de “Pato” va ser la condemna més baixa que es va imposar a tots els detinguts per aquest cas.

- Article complet a El Punt