Mor un dels ferits de l'accident de trànsit de la variant del Calvari

La víctima, Jonathan AP, és un veí d'Andorra de 25 anys | El sinistre es va produir aquest dissabte al vespre a la C-17, al terme de Ripoll

Redacció
02 de maig del 2010
Estat com ha quedat el cotxe de la víctima.
Estat com ha quedat el cotxe de la víctima. | Arnau Urgell
Estat com ha quedat el cotxe de lavíctima. Foto: Arnau Urgell

Diumenge 2 de maig - 10:00

Un dels dos conductors implicats en l'accident d'aquest dissabte, un veí d'Andorra de 25 anys, ha mort aquesta matinada a l'Hospital de Campdevànol. La víctima es tracta de Jonathan A.P. tal i com han confirmat els Mossos d'Esquadra. Aficionat del trial, havia competit habitualment a les proves de la comarca com per exemple els darrers Tres Dies de Santigosa.

Segons els Mossos d'Esquadra, el cotxe de la víctima va perdre el control a una corba de la variant del calvari de Ripoll -el punt quilòmetric 95 de la C-17-. El seu Subaru Imprezza de color blau va quedar entravessat i un altre vehicle, un Seat Panda granat, el va impactar lateralment. El seu conductor, un veí de Barcelona de 49 anys, va patir un traumatisme facil amb pronòstic greu.

Es tracta de la segona víctima mortal a les carreteres del Ripollès d'aquest 2010 després de l' atropellament d'una veïna de Campdevànolel passat mes de febrer.

- Comunicat dels Mossos d'Esquadra

Dissabte 1 de maig - 23:45
L'accident que es va produir aquest dissabte al vespre a la variant del Calvari es va saldar amb un ferit greu i un altre lleu. Aquest és el balanç final del sinistre tot i que inicialment, i sempre segons fonts dels Bombers de la Generalitat, haguéssim publicat que només hi havia dos ferits molt lleus.

Un dels conductors implicats, un veí de 25 anys d'Andorra, va quedar enganxat a les cames del seu Subaru. L'altre conductor, de 49 anys i de Barcelona, només va tenir un traumatisme facial amb pronòstic lleu. Ambdós conductors els van traslladar a l'Hospital de Campdevànol.

Dissabte 1 de maig - 20:00
Sota la intensa pluja que cau aquest vespre a bona part de la comarca, dos cotxes han topat a la variant del Calvari (C-17) al terme de Ripoll. L'accident, que s'ha produït just a sobre de la gasolinera del passeig Ragull, s'ha saldat amb un o dos ferits molt lleus segons els Bombers de la Generalitat. Tanmateix si que ha obligat a tallar la carretera i a desviar la circulació per l'interior de Ripoll.

L'accidents'ha produït just asobre la benzinera del passeig Ragull de Ripoll.Foto: Arnau Urgell