El PSC del Ripollès encara no ha decidit el candidat pel Parlament

Núria López, que formarà part del comitè de campanya, admet que li “faria il·lusió” anar a les llistes però que “no s'hi veu”

Arnau Urgell
28 d'abril del 2010
Núria López parla amb Joaquim Nadal
Núria López parla amb Joaquim Nadal | Adrià Costa
Joaquim Nadal ha comptat amb Núria López pel comitè de campanya.Foto: Adrià Costa

El Partit del Socialistes de Catalunya (PSC) comença a preparar les eleccions al Parlament que se celebraran, si no hi ha canvis, el proper mes de novembre. Tot i això, encara no ha designat ni el cap de llista de Girona ni el candidat per representar el Ripollès.

Aquest dilluns, el primer secretari dels socialistes gironins, Joaquim Nadal, va presentar el comitè de campanyaper afrontar la contesa electoral a la demarcació. Com a representant del Ripollès hi participarà l'alcaldessa de Campdevànol i coordinadora comarcal del partit, Núria López. “Definirem tant el programa com l'estratègia a seguir” explica a ElRipollès.info.

Tot i això, ni Joaquim Nadal ni la mateixa Núria López volen parlar de les llistes. Hores d'ara encara no està definit el cap de llista gironí -el 2006 va ser l'actual conseller de Política Territorial- ni el candidat del Ripollès. Fa quatre anys va ser l'alcalde de Camprodon (al número quatre), Esteve Pujol, que sempre s'ha manifestat obert a repetir. López admet que “li faria molta il·lusió” ser a les llistes però que “no s'hi veu”. Hi haurà relleu generacional?

- Nota de premsa del PSC sobre el comitè de campanya