Ripoll tindrà el 2011 un casal de joves a l'antiga biblioteca Lambert Mata

L'adequació de l'espai costarà 218.000 euros

Redacció
28 d'abril del 2010
L'antiga biblioteca Lambert Mata acollirà el nou casal de joves.
L'antiga biblioteca Lambert Mata acollirà el nou casal de joves. | Arnau Urgell
L'antiga biblioteca Lambert Mataacollirà el nou casal de joves. Foto: Arnau Urgell

L'Ajuntament de Ripoll vol que l'any 2011 entri en funcionament un nou equipament, un casal de joves a l'edifici de l'antiga biblioteca Lambert Mata. El projecte, que han presentat a la secretaria de Joventut, costarà en una primera fase 218.000 euros.

El regidor de Joventut, Enric Pérez, va definir l'espai com un “espai exclusivament pels joves” que serveixi de “lloc de relació, amb infraestructures i recursos”. De fet, treballen amb la idea que sigui cogestionat tant per l'Ajuntament com pel Consell Municipal de Joventut. Un òrgan que fins ara servia com a espai "informal" de trobada i que es pretén que es converteixi en una entitat que serveixi d'interlocutor entre les administracions i el jovent ripollès.

Pérez va explicar que a les properes setmanes esperen resoldre el finançament del nou equipament que han sol·licitat tant a Joventut com al Departament de Política Territorial, a la Diputació de Girona i al Dipsalut. El projecte preveu actuar a les dues plantes: als baixos, un vestíbul, un despatx pels tècnics i una sala polivalent; mentre que a la primera, hi hauria una sala de reunions, una sala tecnològica, un espai de salut jove i dos espais per tallers.