Un centenar de persones omplen Llaés de música i dansa

El “Cants i cants” ha arribat enguany a la cinquena edició

Redacció
19 d'abril del 2010
La música i la dansa van omplir, de nou, Llaés.
La música i la dansa van omplir, de nou, Llaés. | Randellaires
La música i la dansa van omplir, de nou, Llaés. Foto: Randellaires

Cinquena edició del “Cants i cants” de Llaés i nou èxit. La trobada, organitzada pels Randellaires, s'ha consolidat com una de les cites dels amants de la música i la dansa tradicional i del cant improvisat. Enguany, un centenar de persones van gaudir d'una festa que va començar a l'hostal de la Serra de Llaés a l'hora de l'aperitiu i es va allargar fins a la matinada. Els convidats d'aquesta edició van ser dos glosadors mallorquins, en Macià i en Txurí, que van impatir un taller d'aquest art d'improvisar versos cantats.

L'activitat dels Randellaires no acabi aquí. I és que després de deixar enrere Llaés han organitzat uns tallers de danses dels Països Catalans. Hi haurà sessions cada darrer dissabte del mes al Centre Cívic de la Devesa del Pla amb l'objectiu “d'esdevenir un país normal tot ballant”.

La primera entrega, el dissabte 24, versarà sobre el bot, la jota i el fandango. L'impartirà Sebastià Bover de l'Associació Cultural Sa Sargantana. Començarà a dos quarts de set i tindrà un preu de 5 euros. Per participar-hi cal inscriure's al telèfon 689 022 262 o al correu electrònic lgigi@hotmail.es.