Quina imatge representa Ribes de Freser?

La Fundació Televall engega un concurs fotogràfic

Redacció
17 d'abril del 2010
Quina és la imatge que millor pot representar Ribes de Freser? Aquest és l'objectiu del nou concurs de la Fundació Televall. Un concurs obert a tothom però sobretot pensat pels ribetans. Natura, tradició, poble? Potser un paisatge, un racó, un espai, un moment... El termini de presentació de les fotografies està obert fins al 31 de juliol i el premi serà una càmera digital i un carnet de soci de la Fundació.

Bases del concurs

Les imatges hauran de tenir una mida de 1024 x 768 píxels i una definició de 72 ppi i incorporar un títol o un lema.
Per participar no cal cap tipus d'inscripció, podrà participar tothom qui ho vulgui i amb les imatges que vulgui, això sí, cada imatge portarà un títol o un lema diferent.
Les imatges s'enviaran a [email protected] i es penjaran al bloc que es crearà especialment pel concurs en el marc del nou portal de la Fundació
El termini de presentació de les obres conclourà el 31 de juliol.
El jurat estarà format per un membre de l'Ajuntament de Ribes, un representant del Patronat de Turisme de la Vall de Ribes, un representant de la Xarxa Associativa de Ribes de Freser, un representant de la Fundació Televall i el vot popular que es recollirà a través dels comentaris emesos al bloc del concurs.
El guanyador s'emportarà una càmera digital i el carnet de soci de la Fundació Televall amb la quota de l'any en curs abonada.