Xerrada sobre drogues i joves a Camprodon

Divendres 9, a les vuit del vespre

Redacció
07 d'abril del 2010
“Tot allò que volies saber de les drogues i no t'has atrevit a preguntar”. Aquest podria ser el títol que il·lustrés la xerrada-col·loqui que els serveis de joventut de Camprodon i de la Vall del Ter -agrupació dels municipis de Setcases, Vilallonga de Ter, Llanars, Sant Pau de Segúries, Molló i Ogassa- han organitzat per donar les claus al complex binomi drogues i joventut.

L'acte, que començarà divendres 9 a les vuit del vespre a la sala de les Columnes del Casal Camprodoní, vol donar resposta als dubtes que han plantejat en aquest àmbit tant els pares i mares, com els adolescents i els joves.

Entre d'altres, es farà una classificació dels diversos tipus de drogues que existeixen actualment amb l’objectiu de poder-les conèixer i identificar. També es detallaran els efectes sobre la salut que poden provocar aquests hàbits i s’exposaran diferents fórmules de com treballar una bona prevenció. Es comptarà amb la presència d'un representant de l'oficina de relacions amb la comunitat dels Mossos d’ Esquadra i de la treballadora social del Centre d'Atenció i Seguiment (CAS) de Ripoll -organisme especialitzat en la prevenció i el tractament de les drogodependències-.