Campdevànol inicia una campanya per millorar la recollida dels «trastos» vells

Es poden deixar als contenidors amb punt vermell cada dos dimecres

Redacció
07 d'abril del 2010
L'Ajuntament de Campdevànol vol millora la recollida dels voluminosos, més coneguts com els “trastos” vells, i promocionar el servei de la deixalleria mòbil. En aquest sentit han editat un tríptic que explica què, quan i com es pot dipositar en ambdós casos. L'objectiu és que aquests serveis gratuïts pels ciutadans es puguin prestar de manera ordenana i eficient.

En el tríptic els dies i els emplaçaments -un calendari retallable recorda els dies- en els quals es poden deixar mobles i estris vells i es recorda que aquest servei és únicament per la recollida d’estris de forma puntual. En aquest sentit, en cas d’haver de treure una gran quantitat de mobles cal dur-los a la deixalleria comarcal de Ripoll. La recollida es fa els cada dos dimecres en tots els contenidors del municipi que tenen un punt vermell. A més, i de manera excepcional, si no es pot portar el “trasto” al contenidor es pot recollir a casa si abans s'avisa al telèfon 972 73 00 19.

També es recorda que el servei de deixalleria mòbil se situa dos dimarts al mes al carrer Girona i es fa memòria de quins residus especials s'hi poden dipositar: olis, pintures, dissolvents, piles...

Finalment, es fa un recordatori del funcionament dels contenidors de recollida selectiva: paper i cartró (contenidor blau), vidre (contenidor verd), envasos (contenidor groc) i matèria orgànica (marró).

- Tríptic de l'Ajuntament de Campdevànol (pdf)