Els millors formatges

La Fira Formatgera omple Ribes per Pasqua

per Redacció, 5 d'abril de 2010 a les 17:42 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 d'abril de 2010 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Formatgeria Roure Soler de Sant Pau ha obtingut el premi al millor formatge de vaca. Foto: Lluís Rodríguez

La Fira Formatgera va ajudar -encara una mica més- a omplir Ribes de Freser per Diumenge de Pasqua. Centenars de persones es van passejar per les parades d'una activitat que des de fa nou anys organitza el Col·lectiu d'Artesans de la Vall de Ribes amb el suport del consistori ribetà i el Patronat de Turisme.

De nou, es va realitzar un concurs per escollir els millors formatges del certamen. Entre els realitzats a partir de llet de cabra va guanyar la Bauma de Borredà (el Berguedà); en la categoria d'ovella el millor va ser el del Mas Marcè de Siurana d'Empordà (l'Alt Empordà) mentre que el guanyador en el capítol boví va ser per la Formatgeria Roure Soler de Sant Pau de Segúries.

 

Participació