El Centre del Bosc de Planoles entrarà en servei abans d'acabar l'any

El Departament Governació aporta 466.000 dels 600.000 euros que costa el projecte

Redacció
31 de març del 2010
Carles Bassaganya va visitar les obres del Centre del Bosc de Planoles
Carles Bassaganya va visitar les obres del Centre del Bosc de Planoles | Departament de Governació
Carles Bassaganya va visitar les obres del Centre del Bosc de Planoles. Foto: Departament de Governació

El Centre d'Interpretació del Bosc i la Natura de Planoles serà una realitat aquest mateix 2010. Així ho van anunciar l'alcaldessa de la població, Eva Salmerón, i el director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, en una trobada que van mantenir el passat divendres. El projecte té un cost d'uns 600.000 euros dels quals el Departament de Governació n'aporta 466.000 a través del PUOSC i el FEDER.

Actualment, s’estan finalitzant les obres de la segona fase que consisteixen en la instal·lació de sanejament, tancaments ceràmics acabats amb pedra natural, fusteria exterior i climatització de l’edifici. El trencalòs, el clima i el medi ambient seran les principals temàtiques del centre que vertebrarà tota l’oferta lúdica i d’activitats de la vall i potenciarà el sector turístic amb la recerca científica, la realització d’exposicions i la celebració de congressos.

També van participar a la visita a l'obra la directora dels serveis territorials de Governació a Girona, Mireia Mata i el regidor Roger Peñarroya. Bassaganya va qualificar el centre de “projecte estratègic per al municipi i per a la comarca” i va manifestar la voluntat del Departament de Governació de continuar donant suport als projectes de l’Ajuntament de Planoles.