Carles Bassaganya visita divendres les obres del Centre del Bosc de Planoles

Governació hi aporta més de 450.000 euros

Redacció
24 de març del 2010
El DPTOP finançarà el Centre d'interpretació de natura de Planoles
El DPTOP finançarà el Centre d'interpretació de natura de Planoles | Arnau Urgell
Obres del Centre d'Interpretació del Bosc de Planoles. Foto: Arnau Urgell

El director general d’Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques, Carles Bassaganya, acompanyat de la directora dels Serveis Territorials de Governació a Girona, Mireia Mata, visitarà divendres les obres del Centre d’Interpretació del Bosc i la Natura de Planoles.

El Departament de Governació finança les obres de la construcció de l’edifici amb un total de 466.650 euros;  346.650 euros del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC) i 120.000 euros del Fons europeu de desenvolupament regional (FEDER).

Actualment, es completa les obres de la segona fase que consisteixen en la instal·lació de sanejament, tancaments ceràmics acabats amb pedra natural, fusteria exterior i climatització de l’edifici. El trencalòs, el clima i el medi ambient seran les principals temàtiques del centre que vertebrarà tota l’oferta lúdica i d’activitats de la vall i potenciarà el sector turístic amb la recerca científica, la realització d’exposicions i la celebració de congressos.

Abans, el director general Carles Bassaganya visitarà l’Ajuntament de Planoles, on mantindrà una reunió amb l’alcaldessa, Eva Salmerón, i la resta de membres del consistori.