Els paraigües protagonitzen el cartell de Sant Eudald

Al llarg de la Fira de les 40 Hores es va fer una votació popular entre 14 propostes

El cartell guanyador de Sant Eudald 2010
El cartell guanyador de Sant Eudald 2010
Redacció
23 de març del 2010
El cartell guanyador de Sant Eudald 2010

La Festa Major de Sant Eudald 2010 ja té cartell. L'han dissenyat en Sergi Sabaters i en David Font de Palafrugell (el Baix Empordà). El seu disseny, on els paraigües comparteixen protagonisme amb uns focs artificials i el Monestir, va obtenir el 26,2% dels 886 vots que es van emetre al llarg de la Fira de les 40 Hores.

En segona posició i vora un 23% dels vots va quedar el cartell dissenyat per Eduard Puig de Ripoll. Una proposta que va generar controvèrsia -entre grans defensors i detractors acèrrims- ja que jugava amb la “llegenda” del pantà de Ripoll. S'hi veu el Monestir submergit i un lema que diu “inunda't de festa”. Finalment, el cartell del ribetà Eudald Casals ha estat tercer amb el 19% de vots.

El concurs -amb el qual la Comi volia superar velles polèmiques sobre el disseny del cartell- ha tingut 14 propostes bàsicament de Ripoll i el Ripollès però també de Vic, Montesquiu, el Masnou, Malgrat de Mar, Terrassa, Rubí, Sant Cugat del Vallès o Palafrugell. Els organitzadors han valorat positivament el procés i la participació i consideren que és un model a seguir els propers anys.

2n classificat al concurs de cartells de la Festa Major
3r classificat al concurs de cartells de la Festa Major