Gombrèn també farà la consulta sobre la independència el 25-A

Ja són 17 els municipis que hauran organitzat el referèndum

Redacció
12 de març del 2010
Gombrèn també es prepara per celebrar la consulta sobre la independència el proper 25 d'abril. S'afegeix d'aquesta manera als vuit municipis de les valls de Camprodon i de Ribes que la faran el mateix dia i els vuit que la van fer entre el 13 de desembre i el 28 de febrer. D'aquesta manera només dos pobles, Ogassa i les Llosses, quedarien fora de l'onada de referèndums.

Aquesta mateix divendres està previst que el ple de l'Ajuntament aprovi una moció de suport a la consulta. “Hi donaran suport tant CiU com ERC” explica Cesar Ollé, membre de Gombrèn Decideix -tot i que legalment els organitzadors seran l'Associació del Jardi Botànic aquesta serà la marca de la campanya-. De moment encara no tenen clar on ubicaran el col·legi electoral. La primera opció és a les antigues escoles -actualment un centre cívic i punt TIC- però no descarten fer-ho a la plaça del Roser aprofitant un possible temps primaveral.

Cèsar Ollé espera una alta participació tenint en compte que tindrà el suport del consistori. També explica que es podrà votar de manera anticipada.