Campdevànol Decideix: Gràcies a tots els que heu fet possible el 28-F

Redacció
07 de març del 2010
La plataforma Campdevànol Decideix agraeix en un comunicat la tasca de tothom per fer possible la consulta del 28 de febrer. Ho consideren una "jornada històrica".

Gràcies a tots els que heu fet possible el 28-F

Campdevànol, ha viscut una jornada històrica que serà, sens dubte, el principi d’un trajecte sense aturador que ens emmenarà cap a la sobirania plena de Catalunya, per ésser un estat en el marc de la Unió Europea.

En aquesta diada festiva, de transparència democràtica, la societat civil -la veu del país, malgrat alguns entrebancs oficials-, ha participat amb il·lusió i força en el procés de consulta per la independència de la nostra nació catalana i ho ha fet amb el rigor i la credibilitat propis d’un poble madur que sap el què vol i cap on vol anar.

De les dades participatives i dels percentatges ja se n’han fet ressò els mitjans, per tant no ens hi referirem aquí. El que si volem fer és agrair la col·laboració de totes les persones que, de forma totalment desinteressada, han fet possible que la consulta fos un èxit, tant d’organització com de cooperació.

A tots els que ho heu fet possible, gràcies, moltes gràcies. Ja sabeu que la tasca serà dura i llarga però no defallirem, segur, no ens podem aturar. L’objectiu paga la pena. Catalunya ens necessita.

Per acabar, un missatge per als polítics: sense afany de donar lliçons però amb fermesa, volem dir als nostres representants legals al Parlament, que han de fer sentir la veu del independentisme sense ambigüitats ni equívocs. Ja és hora de caminar plegats, endavant.