L'oficina comarcal dels Agents Rurals es construirà al polígon de Niubò

El nou edifici també servirà per la brigada municipal de Campdevànol

Redacció
01 de març del 2010
Polígon de Niubò. Foto: Associació Arç

Campdevànol acollirà amb tota probabilitat la nova oficia comarcal del cos d'Agents Rurals. L'edifici ocuparà una parcel·la de 600 metres quadrats destinada a equipaments situada al polígon de Niubò, espai industrial al costat de la carretera de Gombrèn.

El passat divendres la subdirectora general dels Agents Rurals, Rosa Torre Lloveras, va comunicar a l'Ajuntament de Campdevànol que consideraven “viable” l'oferiment d'ubicar aquest edifici a Niubò. L'oferta del consistori consisteix en què l'edifici, que construirà el Departament de Medi Ambient, també serveixi per la brigada municipal. Hores d'ara la brigada fa servir l'antic escorxador com a magatzem però l'han d'abandonar per les obres de la futura piscina. Mentre no vagin a Niubò, l'Ajuntament llogarà una nau.

Amb aquest anunci Campdevànol reforça la seva vocació comarcal que tradicionalment ha ostentat a nivell sanitari. Fa pocs mesos, a més, un altre institució, el Consorci dels Espais d'Interès Natural del Ripollès (CEIR), també va anunciar que es descentralitzava ja que la nova seu serà a Ribes de Freser.