Mor la dona de 79 anys atropellada per un camió a Campdevànol

És la primera víctima mortal de l'any a les carreteres del Ripollès

Redacció
19 de febrer del 2010
La dona de 79 anys que aquest dijous a la tarda va ser atropellada per un camió a Campdevànol va morir hores més tard a l'Hospital Josep Trueta de Girona on va ser traslladada en estat molt greu, segons han infomat els Mossos d'Esquadra. El sinistre va passar poc abans de dos quarts de sis de la tarda a la N-260, ben aprop de l'Hotel la Sèquia Molinar. Fins al lloc s'hi van desplaçar 5 patrulles de Mossos, 1 dotació de Bombers i serveis sanitaris.

Segons sembla la víctima, Anna BS, de 79 anys i veïna de Campdevànol, pretenia creuar la carretera quan el camió la va atropellar i en caure a terra es va donar un fort cop al cap. Es tracta de la primera mort del 2010 a les carreteres del Ripollès. L'any passat se'n van produir dues, una de les quals en circumstàncies semblants, ja que un vianant va ser atropellat però va morir a l'hospital de Girona.

Dijous 18 de febrer - 20:00

Aquest dijous a la tarda un vehicle ha atropellat una dona a la carretera N-260 a Campdevànol, ben aprop de l'hotel la Sèquia Molinar. La vianant ha rebut un fort cop al cap i per aquest motiu ha estat evacuat en helicòpter. Segons els Bombers de la Generalitat la dona, d'edat avançada, presentava un pronòstic molt greu.