Pardines estrena la reforma de la casa de la vila i gaudeix de les Farinetes

Governació ha finançat el 75% d'una inversió que ha superat el mig milió d'euros

Redacció
15 de febrer del 2010
Els pardinencs van voler conèixer el nou edifici
Els pardinencs van voler conèixer el nou edifici | Joan Vila i Triadú
Els pardinencs van voler conèixer el nou edifici. Foto: Joan Vila i Triadú

Diumenge de Carnestoltes complet a Pardines. A la una del migdia es va fer l'esperada inauguració de l'ampliació de l'Ajuntament amb la presència del director general d'Administració Local, Carles Bassaganya. Després, i malgrat el fred, una vuitantena de persones van gaudir de les tradicionals Farinetes.

Bassaganya, acompanyat de l'alcalde Esteve Perpinyà, van batejar les noves instal·lacions de la casa de la vila pardinenca. Les obres han tingut un pressupost d'uns 502.000 euros dels quals el Departament de Governació n'ha aportat el 75%. Ara l'edifici, que ha guanyat una planta, disposa d’arxiu, sala polivalent, sala d’exposicions, sala de plens i diferents espais de reunió, a més d’un dispensari municipal i d’equipament d’atenció assistencial.

A banda de la nova planta i de tenir ascensor, l'espai ha augmentat en profunditat fet que ha permès crear una sala polivalent al soterrani que ja es va estrenar la nit anterior pel ball de Carnestoltes.

La inauguració va ser molt concorreguda amb la presència d'una vuitantena llarga de veïns de la població. Després de l'acte, i de fer un refrigeri a la terrassa amb vistes al Taga i a la vall del Segadell, els pardinencs van poder gaudir de les Farinetes i el “ranxo” de mongetes. Tot i això, la temperatura gèlida (3ºC a ple sol) va fer que bona part dels veïns optessin per agafar les racions i menjar-les a casa.


Carles Bassaganya i Esteve Perpinyà a l'entrada de la reformaca casa de la vila Foto: Departament de Governació

- Crònica de l'acte al bloc de Joan Vila i Triadú
- Anotació al bloc de Carles Bassaganya

- Galeria de fotos 2010 (Joan Vila i Triadú)
- Galeria de fotos 2009 (Joan Vila i Triadú)

La plaça del Padró des de l'Ajuntament Foto: Joan Vila i Triadú