El fred mata el porc

L'ambient gèlid (-3,5ºC) minva molt l'assistència al Dijous Llarder de Ripoll

Redacció
11 de febrer del 2010
Els alumnes de l'Aula d'Hostaleria han aguantat estoicament el fred
Els alumnes de l'Aula d'Hostaleria han aguantat estoicament el fred | Arnau Urgell

Els alumnes de l'Aula d'Hostaleria han aguantat estoicament el fred. Foto: Arnau Urgell

Mal dia per fer actes al carrer. El termòmetre a les cinc de la tarda ja marcava -3ºC -i amb força vent i una mica de rufa-. Aquestes condicions han fet minvar molt l'assistència al berenar de Dijous Llarder que per segon any se celebrava a la plaça de l'Ajuntament de Ripoll. Es podia dir ben bé que el fred havia matat el porc.

Els valents que s'acostaven als peus de la casa de la vila per gaudir del berenar -pintxos de llangonisseta i botifarra i coca del Ripollès- marxaven ràpidament a menjar a cobert. Fins i tot s'ha vist un parella que se n'ha endut sis racions. Cal destacar però que el berenar -cuinat pels també valents alumnes de l'Aula d'Hostaleria- tenia la seva vessant solidària ja que el seu preus -dos euros- es destinava a una ONG que treballa amb els damnificats del terratrèmol d'Haití.
  Una dona fa un donatiu per Haití. Foto: Arnau Urgell