El Camprodon en té prou amb una part per doblegar el Ripoll (3-1)

Els ripollesos acaben amb nou homes i juguen els seus millors minuts en inferioritat | El Camprodon retalla la diferència amb el líder a cinc punts

07 de febrer del 2010
Martí ha marcat el primer gol al minut 6
Martí ha marcat el primer gol al minut 6 | Arnau Urgell
Martí ha marcat el primer gol al minut 6. Foto: Arnau Urgell

La Unió Esportiva Camprodon ha demostrat en un derbi comarcal molt intens perquè és un equip que aspira a ascendir a Preferent. Sense fer un gran partit ha sabut materialitzar les seves ocasions i amb una part n'ha tingut prou per sentenciar el partit (3-1). A la segona s'ha dedicat a veure-les venir  mentre el Ripoll intentava la reacció. Tot i acabar amb nou jugadors els visitants han jugat els millors en inferioritat i han tingut fins a tres ocasions per marcar un gol que hagués obert el partit.

Martí obre la llauna ben ràpid
Després de cinc minuts de joc al mig del camp el Camprodon ha mostrat la seva efectivitat amb un ràpid contraatac. Martí s'ha quedat sol davant Solà i l'ha batut per baix al sis de la primera (1-0). Amb aquest resultat els ripollesos han reaccionat i han començat a dominar el partit. Al 22 de la primera, una falta que aparentment no era perillosa ha acabat amb gol després que Garriga la pentinés i el porter Sala no la pogués aturar.

L'alegria ripollesa ha durat poc menys d'un minut. Només servir del centre del camp el Camprodon ha forçat un còrner. El servei de cantonada l'ha aprofitat Plana per marcar el 2 a 1 enmig de l'alegria local. A partir d'aquest moment els camprodonins han tingut els minuts de major domini i de nou Martí ha pogut marcar al minut 39 després d'aprofitar un refús en curt de Solà. El Camprodon deixava el partit pràcticament sentenciat a la mitja part (3-1).

El Ripoll es queda amb nou... però té les millors ocasions
A la segona part el Camprodon ha cedit el control del partit sabedor que les presses eren a l'altre bàndol. A més, al minut 55 l'àrbitre ha expulsat a Padrós. Aquesta circumstància en comptes d'afavorir el domini local encara ha suposat que el Camprodon deixés jugar més a un Ripoll que a mesura que passaven els minuts més s'acostava a la porteria.

Amb deu homes els homes de Toni Garcia han tingut un parell d'ocasions clares. Però a la mitja hora de la segona Òscar s'ha plantat sol davant de Solà que ha pogut desviar la pilota i ha acabat el travesser. Els ripollesos han protestat un probable fora de joc del davanter camprodoní i l'àrbitre ha enviat Garriga al vestidor. Tot i jugar amb nou el Ripoll ha continuat atacant i Coti ha enviat la pilota al travesser a les acaballes del partit.

Un matx intens amb nervis i moltes entrades dures però que ha servit al Camprodon per mostrar que és un equip molt sòlid i efectiu per optar a la segona plaça del grup. Al mateix temps cal destacar l'esforç d'un Ripoll que, malgrat jugar amb inferioritat, no ha tirat mai la tovallola.

El Camprodon s'acosta al líder

La victòria camprodonina ha servit per arrodonir una jornada en la qual el totpoderós líder, la UE Figueres, no ha passat de l'empat a Lloret (1-1). D'aquesta manera la distància entre ambdós equips és de només cinc punts i amb un partit pendent del Camprodon. A més han augmentat a vuit punts la diferència respecte els tercers classificats: el Lloret i el Bosc de Tosca (que té dos partits menys un dels quals amb el Camprodon). El Ripoll cau al cinquè lloc a deu del Camprodon.

El Camprodon ha refermat la segona posició de Primera. Foto: Arnau Urgell

- UE Camprodon 3 - CF Ripoll 1 (2009/2010)
- CF Ripoll 1 -  UE Camprodon 0 (2009/2010)
- UE Camprodon 1 - CF Ripoll 0 (2008/2009)