El Camprodon no dóna cap opció a l'Abadessenc (3-0)

El partit ha estat parat 10 minuts per un presumpte cop de l'afició visitant al línier | El Ripoll no pot sumar al camp del líder (1-0)

Redacció
24 de gener del 2010
El Camprodon es va avançar al minut 15
El Camprodon es va avançar al minut 15 | Lurdes López
El Camprodon es va avançar al minut 15. Foto: Lurdes López

El Camprodon ha demostrat aquesta tarda perquè és un equip que pot aspirar a jugar la promoció d'ascens a Preferent. El derbi comarcal es presentava desigualat i així ha estat. Els camprodonins no han donat cap opció a un Abadessenc que un any més patirà per mantenir la categoria.

El local Calm ha enviat una pilota al pal al minut 1 del partit. Un preludi del què seria la resta del matx. El mateix Calm ha marcat el primer gol al 15 de la primera. Els de Manel Puigvert no han pogut certificar la victòria fins a la segona amb dos gols de Plana (60') i Òscar (70'). A les acaballes els santjoanins han apretat sense èxit per intentar marcar el gol de l'honor.

El partit ha estat aturat 10 minuts perquè algun aficionat visitant ha colpejat presumptament el línier. Finalment el derbi s'ha reprès tot i que això n'ha endarrerit molt el final.

Amb la victòria els camprodonins sumen 32 punts i augmenten fins a cinc punts (i un partit menys) el marge respecte el tercer classificat. El líder, el Figueres, continua a quatre punts. L'Abadessenc es queda amb els 15 punts i cau a la penúltima posició de la classificació.

El Ripoll no aconsegueix res positiu al camp del líder

El Ripoll no ha pogut sumar res positiu al camp de la Unió Esportiva Figueres, el líder intractable de la categoria. Els figuerencs han anat per feina i al minut 4 Xavi Coto ha marcat el primer i únic gol del partit. A partir d'aquí els locals han dominat el partit amb certa comoditat tot i que el Ripoll també ha tingut les seves ocasions. A la represa els empordanesos han tingut oportunitats per sentenciar però el Ripoll ha perdonat l'empat en els darrers minuts. Al 83 el porter local ha tret una falta de Nil que entrava per l'escaire. Deu minuts més tarda una centrada enverinada de Dani ha topat amb la part superior del travesser.

Es tracta de la primera derrota de l'any i deixa els ripollesos amb 25 punts. Provisionalment queden en sisena posició.

El Campdevànol protagonitza una nova remuntada heroica

La Unió Esportiva Campdevànol va protagonitzar aquest dissabte una nova remuntada èpica que li va permetre sumar un empat in extremis contra el Vic Riuprimer Refo (2-2). Els osonencs han dominat un partit que ha començat amb un xut al pal i un penal al minut 12 que ha suposat el primer dels visitants. Al minut 30 l'àrbitre ha expulsat Albert Solà i ha deixat els locals amb un home menys.

Aquest fet ha condicionat el desenvolupament del partit i mentre els verd-i-blancs arriscaven els osonencs han pogut marcar el segon. Quan tot semblava dat i beneït els homes de Menci Colomer han pogut empatar amb dos gols al límit del temps reglamentari. Luis (90') i Cristian (91') han salvat un punt d'un partit que estava materialment perdut.

La Ribetana s'imposa en el derbi de Tercera

La Ribetana va fer bons els pronòstics i es va endur el derbi del grup 3 de Tercera contra el Monestir. Tot i això la victòria -davant d'un rival que només ha sumat un punt en tota la lliga- va ser per la mínima (2-1). Al grup 27 els dos equips del Ripollès han rebut severs correctius a casa: el Vilallonga ha perdut per 0 a 6 amb les Planes i el Ripoll B 0 a 4 amb l'Argelaguer.

Futbol
Primera Regional
(Grup 1)
UE Figueres 0 - CF Ripoll 1
UE Camprodon 3 - CE Abadessenc 0

Segona Regional (Grup 5)
UE Campdevànol 2 – FC Vic Riuprimer Refo 2

Tercera Regional (Grup 3)
CF Ribetana 2 - CF Atlètic Monestir 1

Tercera Regional (Grup 27)
Vilallonga de Ter FC 0 - Les Planes 6
CF Ripoll B 0 – Argelaguer 4

El futbol al Ripollès per Internet
Grup 1 de Primera Regional. Resultats, classificacions i calendari (Futbolcatalunya.com).
Grup 5 de Segona Regional. Bloc amb resultats, pronòstics i golejadors