Agraviats presenta el seu disc a la Taverneta de Ripoll

L'ha editat la discogràfica ripollesa Quimera Records

Redacció
21 de gener del 2010
Aquest dissabte 23 de gener a dos quarts de dotze de la nit els castellonencs Agraviats enceten un nova etapa presentant el seu últim treball Riure, pecar, crear... (Quimera Records 2009) a la Taverneta de Ripoll.  Serà un dels seus primers concerts de presentació del nou disc que girarà entre altres poblacions dels Països Catalans per Barcelona (KGB), Vic (Jazz Cava), València, Castelló...

Com han fet sempre amb els anteriors treballs: ells s'ho cuinen tot però aquesta vegada amb la companya de la discogràfica ripollesa Quimera Records.

Les novetats principals d'aquest nou disc provenen de la renovada secció de veus formada per un duet masculí/femení que aporta al grup un caràcter completament diferent i l’acurada elaboració de la majoria de les lletres, que donen a cada tema un toc personal. D’altra banda, cal destacar la multitud d’estils diferents que conreen. Presenten des de temes on predomina l’ska-rock, al qual tenen acostumats als seus seguidors, amb tocs reegae, funk, hip hop i punk; fins a la fusió de noves sonoritats llatines i properes al jazz, amb les quals volen obrir un nou camí dins de l’escena de la música reivindicativa catalana.