La primera revista de perruqueria del Ripollès a festivals internacionals

Té dotze pàgines i avança les tendències del 2010

per Redacció, 18 de gener de 2010 a les 17:32 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de gener de 2010 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Fotografia de portada de la revista de la perruqueria Judit Aroca. Foto: Quimera Solucions Visuals

El passat desembre la Perruqueria Judith Aroca de Ripoll va publicar la seva primera revista. Fruit de la inspiració de la seva última visita a Londres, l’equip de l'establiment liderat per Aroca va voler mostrar les tendències que triomfaran aquest 2010.

Set models del Ripollès participen en aquesta publicació de dotze pàgines realitzada per Quimera SL. La revista participarà en diversos festivals internacionals. El primer serà els Premios Despuntan, un concurs organitzat per la revista Tocado que destaca els perruquers que fan col·leccions fotogràfiques d’alta qualitat amb una imatge molt avantguardista.

La revista mostra tres col·leccions de pentinats: la primera és l’anomenada Rocabilly, nom que defineix un dels primers subgèneres del Rock and Roll. La segona és la Burlesque, una col·lecció que l'equip d'Aroca defineix com a atrevida, seductora i provocadora. La tercera és Glamour, un conjunt de pentinats que afirmen que “procedeixen de la bona educació i el bon gust”.

- Revista de la Perruqueria Judith Aroca (pdf)

 

Participació