Imma Constans plegarà aquest dimarts com a consellera comarcal

La substituirà Joan Bautista Cruz de Gombrèn | Joan Àlvarez substituirà Pòlux Lluch

Redacció
18 de gener del 2010
Ple Consell Comarcal
Ple Consell Comarcal | Arnau Urgell

Aquest dimarts plegarà una consellera i n'entrarà un de nou. Foto: Arnau Urgell

La consellera comarcal Imma Constants (CiU) plegarà aquest dimarts del seu càrrec. Constants, que és l'única regidora convergent de Queralbs, ja tenia previst dimitir a mitja legislatura segons ha explicat Miquel Rovira, portaveu de CiU al Consell Comarcal. El seu substitut serà Joan Bautista Cruz Aznar, regidor de Gombrèn.

Serà la segona dimissió d'un conseller comarcal després de la de Pòlux Lluch el passat 11 de novembre. Precisament es preveu que aquest dimarts prengui possessió el seu substitut, el regidor santjoaní Joan Àlvarez, en un plenari que es preveu de tràmit. El punt més important és l'aprovació del crèdit pel pressupost d'enguany.

Àlvarez "recupera" la cartera de Joventut
Joan Àlvarez tornarà a ser conseller comarcal -a la legislatura passada ho va ser durant dos anys- i "recupera" la cartera de Joventut. El regidor d'ERC de Sant Joan enginyer tècnic industrial especialitzat en Electrònica Industrial i també ha cursat un postgrau sobre Govern Local. Entre els anys 2005 i 2007 fou regidor, a l’equip de govern, de l’ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, en matèries de Joventut i noves tecnologies i, durant sis mesos, segon tinent d’alcalde i regidor de promoció econòmica. Des de l’any 2007 és regidor a l’oposició. També ha format part de diferents entitats del municipi, com el JAS i la Comissió de Festes, entre d’altres.

- Ordre del dia del ple del Consell Comarcal (pdf)