Governació construirà una torre per fer arribar la TDT a Rocabruna

Juntament amb Nevà i Beget és un dels darrers nuclis sense televisió digital

Redacció
17 de desembre del 2009
La Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament de Governació i Administracions Públiques construirà, en el marc del pla Catalunya Connecta, una nova torre de telecomunicacions al terme de Camprodon per fer arribar la TDT i els altres serveis al nucli de Rocabruna.
 
L’ajuntament de Camprodon cedirà una parcel·la de titularitat municipal per ubicar-hi la torre. Per la seva banda, el Departament de Governació i Administracions Públiques finançarà la infraestructura, que consistirà en una torre de suport per a antenes, una caseta per a la ubicació d’equipaments i les instal·lacions necessàries per al funcionament de la torre.
 
La nova torre de Camprodon-Rocabruna II forma part del pla d’extensió dels serveis de comunicacions electròniques Catalunya Connecta, que garantirà que al 2010 tots els nuclis de població de més de 50 habitants com a mínim tinguin cobertura de TDT, telefonia mòbil i Internet de banda ampla. Al llarg de 2010 es completarà el pla amb la construcció de torres per fer arribar el senyal a Beget i Nevà. En el cas de Beget la torre s'ubicarà al municipi d'Oix i Montagut (la Garrotxa).