L'Espai Jove organitza la seva Escola de Formació Sindical a Sant Joan

Redacció
07 de desembre del 2009
L'Espai Jove, la branca juvenil de la Intersindical-CSC, celebrarà el proper dissabte 12 de desembre l’Escola Jove de Formació Sindical Miquel Porter i Moix a Sant Joan de les Abadesses. Aquest esdeveniment, que enguany arribar a la cinquena edició, té com a lema “Agafem el relleu
per guanyar el futur”.

La jornada de formació es realitzarà a l'alberg la Ruta del Ferro de Sant Joan i estarà oberta tant a la militància com a altres persones interessades. La crisi i la història del sindicalisme nacional seran alguns dels temes que s'abordaran al llarg de la jornada. Al vespre hi haurà un concert de cloenda al bar Ca la Nati.

Programa de la V Escola Jove de Formació Sindical Miquel Porter i Moix
Alberg la Ruta del Ferro de Sant Joan de les Abadesses


Presentació (10:45)
Història del CADCI: el primer sindicat de caràcter nacionalista, a càrrec d’Agustí Barrera, historiador i president del CADCI, entre els anys 2000 i 2007 (11:15)
En el context actual: qui és qui? Gènesi de l’actual crisi, a càrrec de Francisco Ferrer, membre del Seminari d’Economia Crítica Taifa (12:30)
Dinar (14:00)
La Intersindical-CSC davant d’aquest nou context econòmic, social i nacional, a càrrec d’Isabel Pallarès, secretària general de la Intersindical-CSC (16:00)
L’Espai Jove de la Intersindical-CSC: el jovent sindicalista dels Països Catalans, a càrrec de Roger Tugas, portaveu nacional de l’Espai Jove(17.15)
Breu introducció a la Solidaritat d’Obrers de Catalunya (SOC): el passat del sindicalisme nacional i de classe, a càrrec de Josep Sort, doctor en Ciències Polítiques, mestratge en Anàlisi Política i
Llicenciat en Història i en Ciències Polítiques i Sociologia (17.45)
Concert, al bar de Ca la Nati (22:00)

- Programa complet i cartell