06 de desembre del 2009
UE Camprodon
UE Camprodon | Adrià Costa

El Camprodon consolida la segona posició. Foto: Adrià Costa

Nou cop d'autoritat del Camprodon que després de la setmana de descans consolida i de quina manera la segona posició. Aquest diumenge ha guanyat per un clar 3 a 0 l'Amer, que fins ara era quart amb un punt menys que els camprodonins. Amb la victòria i l'empat del totpoderós Figueres, el Camprodon té el liderat a dos punts i avantatja amb tres punts el Tossa-Sport que és tercer.

Dos gols de Valen i un de Prieto han certificat la vuitena victòria de la temporada de la UE Camprodon. Els homes de Manel Puigvert han aprofitat la tríada de partits a casa i reforcen les seves opcions de fer alguna cosa gran aquesta temporada.

En canvi la UE Ripoll continua desinflant-se a la classificació. Un gol en temps de descompte ha evitat que els ripollesos s'enduessin un punt de la seva visita a Tordera (3-2). Amb la derrota -la primera a fora i la tercera de la temporada- continuen amb 19 punts i són sisens. Els gols de l'equip de Toni Garcia -que ha arribat a guanyar 1 a 2 entrada la segona part- han estat de Nil i Coti.

Continua la mala ratxa de l'Abadessenc que aquest diumenge al matí no ha pogut treure res positiu de Lloret (2-0). Els santjoanins han perdut sis dels dotze partits disputats i continuen amb 10 punts, marcant la zona calenta. El partit d'aquest diumenge s'havia posat molt bé ja que al minut 2 han tingut un penal a favor i l'expulsió d'un jugador lloretenc però el llançament va anar fora.

Pèssima jornada a Tercera
La jornada ha estat molt dolenta pels quatre equips del Ripollès que militen a Tercera Regional. La Ribetana va perdre a casa per 0 a 2 amb un dels gallets de la categoria, el Sant Vicenç de Torelló B. Els ribetans es queden amb 20 punts a la sisena posició i veuen com poc a poc s'allunyen els equips capdevanters. En aquest sentit la Santperenca, que marca la promoció a Segona, ja és a vuit punts.

L'Atlètic Monestir continua sense sumar cap victòria. La visita a Montesquiu es va saldar amb una nova golejada en aquesta ocasió per 4 a 1. També ha fet mal l'empat del Vilallonga amb el cuert del grup 27, el Castellfollit de la Roca (1-1). Per la seva banda el Ripoll B va perdre a casa amb el Maià (0-1) i continua quart per la cua amb 11 punts.