Ripoll també comença a preparar el Nadal

Aquest dissabte, encesa de llums; diumenge, Fira de Nadal

Redacció
04 de desembre del 2009
El Pont de la Puríssima marca el compte enrere per les festes de Nadal. Si abans era el calendari d'Advent qui marcava la pauta ara ho fan les botigues i els llums del carrer. Precisament aquest dissabte s'encendrà la decoració nadalenca a Ripoll mentre que diumenge se celebrarà la tradicional Fira de Nadal organitzada per la Unió de Botiguers. També com és habitual l'Associació Sant Josep organitza diverses activitats entre les quals destaquen les cagades de tió.

Agenda nadalenca del pont a Ripoll

Dissabte 5 de desembre
Cercavila. Sortida del Centre Montserrat amb el Tió i La Soca fins a la plaça de l'Ajuntament. A continuació encesa dels llums de Nadal (18:00)
A continuació, presentació dels gegantons La Soca i el Tió i inauguració de l'exposició. Estrena del ball del Tió. Cagada de tió i xocolatada. Església de Sant Pere

Diumenge 6 de desembre
Fira de Nadal. Plaça de l'Ajuntament (10:00 a 19:00)
Tallers de manulaitats per la mainada. Plaça de l'Ajuntament (11:00 a 13:00)
Cagada de tió. Església de Sant Pere (13:00)
Swing nadalenc. Barri Vell (mitja tarda)

Dimarts 8 de desembre
II Trobada d'intercanvi de punts de llibre. Lliurament de premis dels dibuixos de punt de llibre escolars i entrega del punt de llibre guanyador, patrocinat per l'Ajuntament de Ripoll. Església de Sant Pere (10:00)
Xerrada sobre Hipàtia d'Alexandria de la pel·lícula Àgora d'Alejandro Amenábar, Història i Ficció, a càrrec del Sr. Domènech Martínez. Església de Sant Pere (12:30)
Cagada de tió. Església de Sant Pere (18:00)