Una quarantena de carnissers del Ripollès i d'arreu aconsegueixen elaborar 1.126 metres de l'element gastronòmic més genuí de la vila a benefici de l'Escola Ramon Suriñach d'educació especial
Tindrà 1.126 metres, tants com anys té el Monestir de Santa Maria, i formarà les quatre barres | Els diners recaptats es destinaran a l'Escola Ramon Suriñach
Una jornada tècnica, que tanca el cercle des de les pastures a les cuines, dóna el tret de sortida a una temporada gastronòmica que per primera vegada abasta tota la comarca
El Pinós de Vallfogona presenta la millor vaca del Concurs Morfològic de Raça Bruna en un certamen ramader en un cap de setmana marcat per la coincidència amb el Clownia Festival
Un nou portal aplega els productors i productes agroalimentaris de la comarca | La iniciativa forma part del projecte "El Ripollès a taula" per retallar la distància entre el camp i el plat
Quasi 50 restaurants s'afegeixen durant dos mesos a una campanya gastronòmica amb forces renovades | El preu i l'arribada de carn de punts com Nova Zelanda, principal amenaça