Investigació policial

Els Mossos resolen el cas dels nuvis, el Camp Nou i un reportatge fotogràfic

La policia catalana va demanar ajuda a les xarxes socials

| 10/10/2018 a les 08:40h
Arxivat a:
Nuvis protagonistes del cas que tenen entre mans els Mossos.
Nuvis protagonistes del cas que tenen entre mans els Mossos. | Mossos
Misteri resolt. Els Mossos han publicat al seu Twitter que ja han pogut localitzar el fotògraf i autor d'una fotografies amb el Camp Nou i la Sagrada Família com a teló de fons. La policia, que va demanar ajuda a les xarxes, ha donat les gràcies a tothom.

L'autor de les fotografies, segons RAC1, és en Xavi, un fotògraf de Sabadell a qui van robar i a qui se li ha retornat el material. 

Els Mossos d'Esquadra van acudir a les xarxes socials per intentar resoldre el cas, ubicat a Barcelona. Nuvis, Camp Nou, la Sagrada Família, una targeta amb més de 800 fotos i la necessitat de salvar una boda de dos turistes a la capital catalana. Aquests eren els ingredients de la història que va compartir la policia catalana a través de Twitter.

Els Mossos, concretament, demanaven als seus seguidors que els donessin un cop de mà per resoldre el cas. La cerimònia va tenir lloc el 9 d'octubre del 2017, ara fa un any, i els nuvis van visitar diferents llocs de Barcelona. Per retratar-ho van fer 843 fotografies recuperades. La targeta de memòria està en mans dels agents, que l'han trobada, però no saben a qui tornar-la. "Ajuda'ns a fer que aquesta història tingui un final feliç", demanaven. Tot seguit, el fil de piulades compartit pels Mossos aquest dimarts. També van compartir una imatge del fotògraf i van demanar a la ciutadania si hi havia algú que el reconegués, per tal de contactar-lo i fer-li arribar els documents.
Anna Mira
Considera que el consell de ministres és una "provocació" i recorda que hi ha 70 alcaldes investigats per la seva relació amb l'1 d'octubre
David Verge repetirà com a cap de llista de Gent per Planoles
David Verge repetirà com a cap de llista de Gent per Planoles | Cedida
Posar ordre al poble, potenciar les activitats esportives i culturals, apostar per la fibra òptica o una inversió constant a l'escola són algunes de les propostes de GpP
El Molí Petit de Sant Joan va ser premiat amb el distintiu d'Escola Verda
El Molí Petit de Sant Joan va ser premiat amb el distintiu d'Escola Verda | Ajuntament de Sant Joan