Investigació policial

Els Mossos resolen el cas dels nuvis, el Camp Nou i un reportatge fotogràfic

La policia catalana va demanar ajuda a les xarxes socials

| 10/10/2018 a les 08:40h
Arxivat a:
Nuvis protagonistes del cas que tenen entre mans els Mossos.
Nuvis protagonistes del cas que tenen entre mans els Mossos. | Mossos
Misteri resolt. Els Mossos han publicat al seu Twitter que ja han pogut localitzar el fotògraf i autor d'una fotografies amb el Camp Nou i la Sagrada Família com a teló de fons. La policia, que va demanar ajuda a les xarxes, ha donat les gràcies a tothom.

L'autor de les fotografies, segons RAC1, és en Xavi, un fotògraf de Sabadell a qui van robar i a qui se li ha retornat el material. 

Els Mossos d'Esquadra van acudir a les xarxes socials per intentar resoldre el cas, ubicat a Barcelona. Nuvis, Camp Nou, la Sagrada Família, una targeta amb més de 800 fotos i la necessitat de salvar una boda de dos turistes a la capital catalana. Aquests eren els ingredients de la història que va compartir la policia catalana a través de Twitter.

Els Mossos, concretament, demanaven als seus seguidors que els donessin un cop de mà per resoldre el cas. La cerimònia va tenir lloc el 9 d'octubre del 2017, ara fa un any, i els nuvis van visitar diferents llocs de Barcelona. Per retratar-ho van fer 843 fotografies recuperades. La targeta de memòria està en mans dels agents, que l'han trobada, però no saben a qui tornar-la. "Ajuda'ns a fer que aquesta història tingui un final feliç", demanaven. Tot seguit, el fil de piulades compartit pels Mossos aquest dimarts. També van compartir una imatge del fotògraf i van demanar a la ciutadania si hi havia algú que el reconegués, per tal de contactar-lo i fer-li arribar els documents.
La piscina de Ripoll millora la seguretat
La piscina de Ripoll millora la seguretat | Ajuntament de Ripoll
El sistema de prevenció d’ofegaments entrarà en funcionament aquest divendres
El teatre de Ribes de Freser el 15 d'octubre de 2018, inundat
El teatre de Ribes de Freser el 15 d'octubre de 2018, inundat | ACN
Cada ajuntament podrà demanar fins a 100.000 euros com a màxim i inclou les despeses pels aiguats de l'any passat
«Petra», la pel·lícula de febrer del Cicle Gaudí
«Petra», la pel·lícula de febrer del Cicle Gaudí
La pel·lícula, estrenada al Festival de Canes, es pot veure aquest febrer a una quarantena de cinemes catalans, entre els quals el de Ribes de Freser