evolució

Així tindrem la cara els éssers humans en un futur

Som l'ésser viu "més expressiu de la Terra" i el nostre crani no para d'evolucionar amb el pas dels anys

| 13/09/2018 a les 13:27h
Arxivat a: , futbol, Pep Caballé, Copa del Rei, UE Cornellà

El rostre i les faccions dels humans han canviat, i molt, al llarg dels anys. De fet, a dia d'avui som l'ésser viu "més expressiu de la Terra", capaç de recrear 50 gestos amb només la nostra cara. Així ho assegura l'expert Adam Wilkins a Clarín, que ha contactat amb diversos científics per conèixer com serà "l'humà del futur".

Segons explica el professor Scott Solomon, en els darrers segles s'ha observat com el rostre de les persones he evolucionat fins a tenir "un front menys pronunciat i un mentó més rodó i petit".De cara al futur es preveu que els canvis vagin en el mateix sentit. "Si el nostre crani continua evolucionant, el més probable és que tinguem una cara més reduïda, les òrbites oculars més grans, un mentó menys gran i una bòveda cranial més globular i desenvolupada", detalla l'expert en paleontologia Paul Palmqvist en el mateix article a Clarín. Si encara no us feu una idea de com seran els humans del futur, us deixem amb una il·lustració que potser us ajuda.

 

La cara dels éssers humans del futur. Foto: Clarín.

Un tren al Pirineu
Un tren al Pirineu | Turisme de Catalunya
La peça promocional de l'Agència Catalana de Turisme "La Ruta de l'Atzar" s'imposa davant de més de 3.000 pel·lícules d'un centenar de països
La Fira de Santa Teresa i Fira Catalana de l'ovella
La Fira de Santa Teresa i Fira Catalana de l'ovella | Isaac Muntadas
Els responsables de l'Anuari Econòmic Comarcal del BBVA consideren que s'han deixat enrere els efectes de la crisi
Les obres seleccionades del certamen d'Òmnium es podran veure a 36 municipis d'arreu del país