1 de 10

La jornada sobre el present i futur de les TIC, en directe a ElRipollès.info

per Redacció, 21 de novembre de 2008 a les 13:29 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de novembre de 2008 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
 
L'acte serà inaugurat per Josuè Sallent, director general de Societat de la Informació. La ponència principal de la jornada anirà a càrrec d'Eudald Domènech, president de Techfoundries i considerat el primer empresari d'internet a l'Estat espanyol. A banda, es comptarà amb les intervencions de l'alcaldessa de Ripoll, Teresa Jordà; el conseller de Noves Tecnologies del Consell Comarcal, Roger Peñaroya; el director de la Fundació Televall, Albert Pujol; la presidenta de la Unió de Botiguers, Manoli Vega, i el publicista de Quimera, Albert Soler; i el redactor d'ElRipollès.info, Arnau Urgell. L'acte serà conduït pel director comercial del Grup Nació Digital, Jordi Font.
 
Programa 
Presentació de l'acte i intervenció de Teresa Jordà, alcaldessa de Ripoll. Jordà explicarà el nou web de l'Ajuntament que permetrà al ciutadà realitzar gestions on line (10:00)
Intervenció d'Eudald Domènech, president de Techfoundries, pioner i primer empresari d'internet a l'Estat espanyol (10:20)

Pausa cafè (10:50)

Presentació del panell de ponents per part de Jordi Font, director comercial del Grup Nació Digital (Albert Pujol, Roger Peñarroya, Manoli Vega, Albert Soler i Arnau Urgell) (11:30)
Intervenció d'Albert Pujol, director de la Fundació Televall. Pujol analitzarà el desplegament de les TIC i internet al Ripollès i avançarà els nous projectes de l'entitat (11:35)
Intervenció de Roger Peñarroya, conseller de Noves Tecnologies del Consell Comarcal del Ripollès. Peñarroya explicarà les accions de la institució per promocionar l'ús de la xarxa i els serveis del web del Consorci de Recaptació del Ripollès – la Cerdanya (11:50)
Intervenció de Manoli Vega, presidenta de la Unió de Botiguers de Ripoll (UBR), i Albert Soler, publicista de Quimera Solucions Visuals. Vega i Soler presentaran el nou web de la UBR i els serveis que ofereix pels associats (12:10)
Intervenció d'Arnau Urgell, redactor d'ElRipollès.info. El paper de la premsa digital (12:40)
Torn de preguntes (13:10)
 
Organitza: Grup Nació Digital
Col·labora: Ajuntament de Ripoll, Monmar Comunicació, Informa-tic, Sitic i Eurona.

 

Arxivat a:
Cultura i mitjans
Participació