La Torre del Palau | Actualitzat el 10/04/2015 a les 10:57h

L'AMPA El Vapor insta a evitar els desplaçaments amb cotxe a l'escola

L'Associació ha realitzat aquest dimarts una acció floral als entorns del centre d'ensenyament per donar la benvinguda a la primavera i per sensibilitzar contra la contaminació ambiental

L'entrada de l'escola El Vapor aquest dimarts Foto: Lydia Cazorla


Aquest dimarts 7 d’abril, de tornada de les vacances, els infants i pares que han anat a l’escola El Vapor s’han trobat amb una sorpresa: pilons, fanals, baranes, han estat adornats amb pots de flors de diferents tipus i colors.
 

Els pilons s'han omplert de flors Foto: Lydia Cazorla

Els responsables d'aquesta acció és l'AMPA El Vapor que d'aquesta manera han volgut "donar la benvinguda" a la primavera i al tercer trimestre del curs, però també "sensibilitzar" sobre la importància de reivindicar "una millor qualitat de l’aire en el camí cap a l’escola, i que sigui més segur i saludable". En aquest mateix sentit, l’AMPA es va adherir el mes passat a la Plataforma per la Qualitat de l’Aire.
 
"La contaminació de l’aire és un problema de salut pública de primer ordre. Nombrosos estudis científics evidencien la relació directa entre una mala qualitat de l’aire i un elevat nombre de malalties respiratòries i altres", afirmen des de l'Associació de pares i mares, i com que "el principal causant de l’aire contaminat que respiren nens i nenes és el trànsit de cotxes", l’AMPA demana a totes les famílies de l’escola que "facin un esforç per reduir, en la mesura del possible, els desplaçaments en cotxe i moto contaminants".

Així mateix animen a la resta d’AMPAs de Terrassa i entitats en general que s’adhereixin a la Plataforma per la Qualitat de l’Aire. L’AMPA de l’escola El Vapor, a través de la comissió del Camí Escolar, treballa per oferir alternatives i sensibilitzar les famílies per tal que optin per un desplaçament segur, sostenible i saludable a l’escola.
 

Acció floral de l'AMPA de l'escola El Vapor Foto: Lydia Cazorla


FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
Quina és la millor opció per als boscos cremats
      Vots emesos: 786
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: