Redacció | Actualitzat el 07/05/2013 a les 09:29h

L'estratègia catalana d'adaptació al canvi climàtic en vídeo

Des de l'Oficina Catalana del Canvi Climàtic s’ha editat un vídeo de difusió de l’Estratègia Catalana d’Adaptació al Canvi Climàtic (ESCACC), document que fou ja aprovat pel govern el novembre de 2012.

Amb aquest vídeo hom pretén arribar al màxim nombre de ciutadans, entitats, empreses i organismes del nostre país perquè prenguin consciència que el canvi climàtic a Catalunya és una realitat inqüestionable i que disposem del coneixement, els mitjans i les eines per a adaptar-nos-hi.

Navega per les etiquetes

canvi climàticESCACCclimaadaptació

COMENTARIS

+0
-0
Canvi de paradigma
Jordi Agulló i Guerra , 25/05/2013 a les 08:29
Cal un canvi de paradigma respecte al funcionament de l'economia clàsica per aconseguir els objectius,ací apuntats. Ara amb la crisi estem en pitjors condicions, fa deu anys ja apuntaven que el pais deuria treballar per la independència energètica, molinets, plaques solars etc, aïllament de les finestres, doble vidre, fer un pla a deu anys amb subvencions i obligació de fer-ho. Els euros malbaratats aquests anys, edificis sense habitar i que mai ho seren, robatoris de la bombolla constructiva han dilapidat els recursos econòmics que ens haguessin dut a ésser ja practicament independents energèticament. Ara hi ha una situació molt complicada cal un consens social majoritari per reenfocar la situació i abordar aquest programa, un dia es farà no hi ha més remei, però és lamentable que cada dia que passa és més complicat i els costos humans són més alts.

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
Quina és la millor opció per als boscos cremats
      Vots emesos: 780
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: