Redacció | Actualitzat el 16/11/2012 a les 13:24h

Bones perspectives per a Can Piella

El Jutjat de Cerdanyola del Vallès ha paralitzat l'ordre cautelar de desallotjament i ha passat el cas a l'Audiència Provincial

Can Piella és la llavor de l'autogestió rural al Vallès.

Des de la passada convocatòria del 13 al 15 d'octubre per participar en la manifestació i l'acampada proposades des de Can Piella en suport a la continuïtat del projecte han passat unes quantes coses que des del projecte volen compartir amb totes les persones que els donen suport.

La pressió popular i mediàtica sembla que han fruitat. Després de l'acció realitzada  el passat 17 d'octubre als Jutjats de Cerdanyola del Vallés, els van comunicar la posposició de l'ordre de desallotjament cautelar, fins que els Jutjats resolguessin el recurs presentat, el que va suposar un respir momentani.

Tanmateix, el passat divendres 9 de novembre els van confirmar als Jutjats de Cerdanyola que el jutge ha cedit i ha paralitzat el desallotjament cautelar i deixat que sigui l'Audiència Provincial de Barcelona qui avalui el recurs presentat per Can Piella.

Aquesta decisió, a més de resultar poc habitual –podia haver ordenat el desallotjament igual, encara que passés a l'Audiència Provincial–, és, segons els de Can Piella, una molt bona notícia per a tothom. Normalment l'Audiència Provincial pot trigar mesos, fins i tot més d'un any, a donar resposta al recurs i això els dóna un marge per continuar covant alternatives.

El pròxim mes de març Can Piella celebrarà, com cada any, la festa dh'ivern, en la qual el projecte farà 3 anys i mig. Si algú té propostes per a la festa (concerts, tallers, activitats...) podeu enviar-les a canpiella@gmail.com .

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
Quina és la millor opció per als boscos cremats
      Vots emesos: 776
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: