Redacció | Actualitzat el 08/11/2012 a les 15:52h

Inverteixen 230.000 € per arranjar 6 camins al Bages

La segona quinzena de novembre començaran els treballs de millora de camins de Santpedor, Sallent i Navàs

Durant la segona quinzena de novembre està previst que s'iniciïn treballs d’arranjament en sis camins del Bages que suposaran una inversió total de 426.000 euros, 230.000 dels quals els aporta el Consell Comarcal del Bages a través d’un ajut del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya.
 
Camí de Vallbona (Santpedor)

Els treballs de pavimentació afectaran mig quilòmetre de via i permetran millorar la connexió entre la urbanització Mirador de Montserrat i el nucli urbà de Santpedor. A més de la millora del camí, es construirà una plataforma de vianants per facilitar la mobilitat a peu o en bicicleta.

La previsió és finalitzar els moviments de terres abans de les festes de Nadal i realitzar la resta d'obra civil un cop hagin passat els mesos més freds, de forma que aquesta obra ja podria entrar en servei a finals de primavera.
 
Arranjament de diversos camins a Sallent

Es faran treballs de millora al camí de Cornet a Navàs/Abellar (3.500 m), camí de Sallent a Cornet (6.812 m), camí de les Forques (3.030 m) i camí de Sallent a Santpedor/Ridor (5.640 m). Part de l'actuació consisteix en consolidar, mitjançant la formació d'un paviment de formigó, diversos trams d’aquests camins que tenen un pendent superior al 15%.  La resta de l'actuació consisteix en un repàs i estesa de grava. Es preveu acabar les obres a finals d'any.
 
Camí de Castelladral a Palà de Torroella (Navàs)

Aquest camí, de  9,4 km, comunica la carretera de Castelladral amb Palà de Torroella, passant per Cal Tiet. Les actuacions preveuen la millora del tram situat al terme municipal de Navàs, de gairebé 8 quilòmetres.  Es formigonaran els trams amb pendent més elevat. La previsió és acabar les obres a finals d'any.
 
Col·laboració veïnal

Atès que l'execució de les obres requerirà, en alguns casos, talls totals,  s'informarà als veïns que puguin ser afectats per tal que accedeixin als seus habitatges utilitzant camins alternatius.

Navega per les etiquetes

caminsBagesSallentSantpedorNavàsRuralia

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
Quina és la millor opció per als boscos cremats
      Vots emesos: 668
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: