Redacció | Actualitzat el 03/10/2012 a les 08:56h

Les renovables se citen a Perpinyà

El pol de competitivitat DERBI (Desenvolupament de les Energies Renovables en la Construcció i la Indústria) hi organitza la 5a edició de la Conferència internacional del 15 al 17 d'octubre

Entre d'altres, es visitarà la instal·lació del forn solar d'Odelló, a la Cerdanya.

Des del 2006, la Conferència internacional DERBI (Desenvolupament de les Energies Renovables en la Construcció i la Indústria) ha trobat el seu públic: més de 5.000 participants, unes quaranta-cinc nacionalitats representades, més de 600 intervencions, prop de 930 trobades de negocis organitzades... Aquest desenvolupament està àmpliament relacionat amb la qualitat, la diversitat i la internacionalització dels conferenciants que garanteixen la riquesa dels debats i de les presentacions.

També, és el fruit d'una col·laboració eficient entre àrees de competitivitat franceses del sector, així com dels seus socis regionals, estatals i internacionals. Des del seu origen, la Conferència internacional DERBI va tenir un extraordinari desenvolupament i està reconeguda pels líders, per ser avui la cita mundial ineludible dels professionals dels sectors de les energies renovables.

En aquesta ocasió, es podran conèixer les 4 àrees de competitivitat franceses, del sector de les energies renovables o no productores de gasos d'efecte hivernacle: Capenergies, S2E2, Tenerrdis i DERBI. Per a informar als professionals i d'ampliar una visió global i concreta respecte a les últimes innovacions, les noves tècniques i les solucions implementades, se succeiran taules rodones i tallers temàtics, amb convidats prestigiosos i conferenciants de qualitat, durant aquests 3 dies. 

La conferència internacional DERBI s'acabarà aquest any amb la intervenció excepcional de Bertrand Piccard, aeronauta de renom i promotor de l'avió Solar Impulse, el qual resentarà la seva visió del lloc que han d'ocupar les energies renovables en el nostre món.

Des de Catalunya hi intervindrà Joan-Josep Escobar, director de Comunicació i Relacions Institucional de l'ICAEN (Institut Català d'Energia)

Vegeu el programa de la Conferència Internacional Derbi .

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
Quina és la millor opció per als boscos cremats
      Vots emesos: 835
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: