Redacció | Actualitzat el 27/06/2012 a les 08:46h

Premien la Diputació de Barcelona pel projecte SITxell

El president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, acompanyat pel diputat adjunt d'Espais Naturals, Andreu Carreras, i pel cap de l'Oficina Tècnica de Planificació i Anàlisi Territorial, Carles Castell, van recollir el dilluns 25 de juny a la seu de les Nacions Unides de Nova York el primer Premi de l'Administració Pública (UNPSA 2012), dins de la categoria 'Millorant la Gestió del Coneixement en el Sector Públic' pel projecte: Sistema d'Informació Territorial de la Xarxa d'Espais Lliures (SITxell), que ha desenvolupat l'Oficina Tècnica de Planificació i Anàlisi Territoritorial de l'Àrea de Territori i Sostenibilitat.

El SITxell és un projecte de prestació d'assessorament als municipis, i altres administracions públiques, en matèria d'anàlisi i planificació del sòl no urbanitzable, mitjançant un sistema d'informació geogràfica en el qual participen departaments universitaris, centres de recerca i empreses privades.

Els Premis UNPSA de les Nacions Unides són el màxim reconeixement a nivell mundial de l'excel·lència en el sector públic. De caràcter anual, aquests premis es van establir l'any 2003, i en la present edició del 2012 s'han atorgat en cinc categories diferents: Categoria 1: Promovent la prevenció i lluita contra la corrupció; Categoria 2: Millorant la prestació dels serveis públics; Categoria 3: Millorant la participació ciutadana en els processos de decisions públiques a través de mecanismes innovadors; Categoria 4: Millorant la gestió del coneixement en el sector públic -Premi que ha rebut la Diputació de Barcelona- i Categoria 5: Promovent l'enfocament de gènere en la provisió de serveis públics).

Enguany, s'hi ha presentat més de 400 projectes de tot el món. Cadascuna de les categories ha tingut entre 3 i 4 guanyadors. També s'han lliurat Segon Premi de cada categoria.

Notícies relacionades


FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
Quina és la millor opció per als boscos cremats
      Vots emesos: 835
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: