Redacció | Actualitzat el 18/06/2012 a les 10:55h

Tanca definitivament la pedrera de La Feu d'Argentona

L'entitat Natura i diverses formacions polítiques i governs locals tenen avui molt a celebrar

L'explotació de la pedrera de La Feu, a Argentona, ha quedat definitivament cancel·lada. Foto: Natura.

La Direcció General d’Energia, Mines i Seguretat Industrial de la Generalitat de Catalunya ha comunicat a l’Ajuntament d’Argentona la cancel·lació definitiva de l’autorització d’explotació de recursos miners de la pedrera de La Feu.

Natura , entitat que ha liderat el tancament d'aquesta activitat extractiva, amb múltiples denúncies per l'ampliació il·legal, l'abocament de residus o l'afectació constant als veïns de l'entorn de la pedrera, o organitzant la manifestació que va convocar més de 500 argentonins, celebra el tancament definitiu de l'activitat i demana ara que es procedeixi a la seva immediata restauració i a l'aplicació de la legalitat vigent que ha estat múltiples vegades incomplerta.

Natura també felicita les entitats, partits polítics i administracions que han donat suport a aquesta reivindicació ciutadana.

Amb aquesta resolució definitiva la Generalitat de Catalunya procedirà a requerir la restauració de la pedrera a l’empresa explotadora, i en cas que no es produeixi s’iniciaria l’execució forçosa. En previsió que aquesta situació pogués produir-se, l’Ajuntament d’Argentona i la Generalitat ja treballen per tal de trobar una solució ràpida i viable a la restauració i recuperació de la pedrera.

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
Quina és la millor opció per als boscos cremats
      Vots emesos: 777
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: