Redacció | Actualitzat el 16/06/2012 a les 18:24h

«Naturisme ahir i avui», un documental de Josep M. Roselló

Josep Maria Roselló, llicenciat en Ciències Polítiques i Sociologia, estudiós i autor de diversos textos relacionats amb els moviments socials de principis de segle xx a la península Ibèrica, especialment potents a Catalunya, com el naturisme, l'higienisme, el moviment llibertari, la trofoteràpia, etc., ha fet el seu primer documental, Naturisme ahir i avui, fruit de la seva participació en el Taller de Realització de Documentals del cicle Creacions de la Biblioteca Ignasi Iglésias (Can Fabra).

La lliurecultura o nudisme, segons Roselló, va haver d’esperar la proclamació de la II República, l’any 1931, per poder gaudir d’una presència pública tolerada, com per exemple el primer camp lliureculturista, situat a l’avui barriada barcelonina del Carmel, i la primera revista, Luz (1931), també a la ciutat comtal.

Sobre el Naturisme també podeu consultar un article del mateix autor al número 12 (juny de 2005) de la segona època de la revista Userda.

COMENTARIS

+0
-0
Aburrido
Anna, 09/08/2013 a les 00:42
Me parece un video muy plano. No realiza ni despierta profundidad en el tema. No despierta interes alguno para alguien que quiera practicar el naturismo. El video junto con la musica que le han puesto hace dormir.

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
Quina és la millor opció per als boscos cremats
      Vots emesos: 835
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: