Redacció | Actualitzat el 20/04/2012 a les 10:57h

Demanen al Consell Insular que no desprotegeixi Menorca

El GOB inicia una campanya de denúncia per salvar zones d'alt valor natural (com Macarella, Algendar, Binigaus, Llucalari, Alcalfar, Tirant, etc) que poden quedar a mercè de projectes urbanístics

Paradisos com el de Macarella (a la foto) poden quedar molt tocats per la nova ordenació territorial del Consell Insular. Foto: X.B.C.

El GOB ha demanat a l'equip de govern del Consell Insular que no es desprotegeixi el territori de Menorca amb l'argument de voler agilitzar tràmits administratius.

L'actual proposta de canvis en l'ordenació territorial que el Consell està impulsant provocaria que zones d'alt valor natural (com Macarella, Algendar, Binigaus, Llucalari, Alcalfar, Tirant, etc) puguin quedar a mercè de projectes urbanístics o que tot el sòl rústic passi a ser també terreny per construir-hi.

És, per al GOB, el moment de d'alçar la veu per dir que la crisi econòmica no ha de ser excusa per intentar desfigurar Menorca. "Ara pots donar el teu suport clicant en aquest missatge i reenviant la notícia a les teves amistats. Menorca s'ho mereix."

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
Quina és la millor opció per als boscos cremats
      Vots emesos: 776
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: