Redacció | Actualitzat el 28/02/2012 a les 08:55h

Finalitzen les obres a l’església de Sant Martí de Talaixà

El Consorci de l'Alta Garrotxa ha donat suport al Centre Excursionista d'Olot per consolidar el refugi tot pujant part del material d’obra

Vista de l'església de Sant Martí de Talaixà un cop finalitzades les obres. Foto: CAG.

El passat mes  de desembre de 2011, va finalitzar la segona fase de les obres de consolidació  de Sant Martí de Talaixà, que havien arrencat el mes de setembre del mateix any.

Les obres han consistit principalment a recobrir amb teula les cobertes de l’absis i refer completament la volta de la sagristia. D’altra banda, s’ha construït un drenatge darrere de l’absis i la sagristia per evitar que l’aigua de pluja entri a l’edifici principal per la paret posterior. Finalment, s’ha substituït la porta de l’entrada principal de l’edifici per una que permet observar l’interior de l’església.

En el marc d’aquestes obres, el Consorci també ha donat suport al Centre Excursionista d’Olot en la consolidació del refugi de Talaixà, pujant part del material necessari per fer les obres amb l’helicòpter contractat per consolidar l’església.

COMENTARIS

+4
-1
rectoria
sant aniol, 29/02/2012 a les 13:37
ara,300.000 euros mes per la rectoria
+10
-1
Despesa!!
GPC, 01/03/2012 a les 10:10
Em sembla molt bé que es restaurin els elements etnològics i el patrimoni cultural de la zona, però enlloc de deixar que un lloc es destrossi per després haver de gastar 300.000 o els euros que calgui en la reparació, seria més prudent i econòmic prevenir el seu deteriorament.
La guarderia rural és un cost que a la llarga surt molt més barat que no pas deixar que els hippies que corren per la zona campin per on vulguin, acampin, destrossin mobiliari i deteriorin elements que després costen un ull de la cara, però bé, deixem que els gestors facin la seva, sembla que és més correcte tolerar l'anarquia a l'espai natural i després ja ho pagarem entre tots.
Salut!!
+16
-0
Era necessari...
Anònim, 01/03/2012 a les 22:12
La restauracio era necesari, ja que el lloc és especial per els amans d'aquests Paratges.
Però tambe seria necesari, que tots vetllesim per l'entorn, i per qui no ho fa, que ho fagin els guardes del consorci, que fen la seva feina són molt bons i mes quant estracte de treure el "telonari" .... a un, se li treuen els ganes, de fer el pamplines, per no dir el gilip***es si hi han guardes.

Ara toca restectar, cuidar, protegir i vigilar Talaixà!
+1
-8
per a GPC
Anònim, 04/03/2012 a les 21:05
els hippys de la zona company son families que algunas fa mes de 25 anys que campan per la zona, rehavilitan massos, recuperan camps feixas boscos fonts pasturas i un llarc etzetera... no se tu pero jo com molts daquests coneixia en rodri i no se si tu mai vas pujarli un trist gra de arros.... ell coneixia be la realitat de talaixa i el seu entorn poblat de hippys destructors del patrimoni com els annomenas. anarquia a l´espai natural dius, em sembla que no donas peu en bola...crec que utilitzes molt a la lleugera paraulas que nomes deus haver vist en diaris reaccionaris de la gran caverna. APA NOI QUE TINGUIS SORT I OBRE ELS ULLS A LA REALITAT.
+0
-0
Hipis no
Anònim, 26/12/2012 a les 20:49
Ja no queden hipis, nomes morts de gana, que no serveixen per res nomes per fumar herba, menjar fongs,i veure alcohol. Que no quedi ni un

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
Quina és la millor opció per als boscos cremats
      Vots emesos: 684
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: