Redacció | Actualitzat el 14/12/2011 a les 17:27h

Visiten la zona afectada pel gasoducte Martorell-Figueres

Segons les formacions municipals de les Candidatures Alternatives l'impacte ambiental i la desinformació són preocupants

Membres de l'Entesa i lL'Altraveu en la visita efectuada a la zona del gasoducte.

L’impacte que està tenint la construcció del gasoducte Martorell-Figueres ha fet que els dos grups municipals de les Candidatures Alternatives del Vallès —l'Entesa i L'Altraveu— es trobessin avui per inspeccionar la zona i l’abast de la destrossa natural. Les dues formacions alerten sobre la desinformació de l’execució del projecte, tot i les al·legacions que van fer-se en 2008 quan altres municipis afectats (en total dotze) van proposar un traçat alternatiu que seguiria l’autopista AP-7.

Actualment afirmen que no tenen constància de quines són les conclusions de la suposada comissió de seguiment de l’obra per part dels municipis afectats i per què no s’han fet arribar a les forces polítiques dels consistoris corresponents, ni a la ciutadania.

A Castellar

El pas del gasoducte afectaria els torrents de Can Bages i Colobrers a més dels camps de Torre Turull en direcció cap a Sentmenat i en opinió de les dues candidatures “fragmenta el territori d'una manera innecessària i sense control per part de l’administració”.

Des de les dues candidatures expressen que no hi ha hagut sensibilitat mediambiental per combatre un traçat especialment agressiu en zones protegides.

L’Altraveu per Castellar demanarà explicacions formalment al ple de dijous 22 de desembre, així com ja ha fet Entesa a Sabadell.

COMENTARIS

+1
-0
Quart cinturó
Oscar, 25/12/2011 a les 20:23
Això en realitat és l'excusa per construïr-hi el quart cinturó a sobre. Si observeu les imatges a google earth, veureu que el traát per matadepera i el bosc de can deu és la continuació del quart cinturó a l'alçada de terrassa. El que estan fent és un salvatjada. Total, tot per una infrastructura tan inútil como l'aerport de l'alguari que tants diners ens costa als catalans i res ens aporta perquè ningú no l'utilitza.

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
Quina és la millor opció per als boscos cremats
      Vots emesos: 603
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: