Redacció | Actualitzat el 15/04/2011 a les 12:26h

EcoDiari: tres anys en línia

La publicació digital, única en català, assoleix un ampli reconeixement de la xarxa i del moviment ecologista

EcoDiari va néixer el 14 d'abril de 2008 com a digna continuadora de les fallides experiències de la premsa en paper relacionades amb l'ecologia política i el medi ambient en l'àmbit nacional català (especialment la revista Userda, que va tenir una revifalla de l'any 2044 al 2006).

D'aleshores ençà el creixement estadístic ha estat lent però constant i ha millorat de forma sostinguda, gràcies, també, a l'associació amb el Grup Nació Digital i la incorporació dels lectors del Diari Forestal, que dençà fa un mes s'han incorporat a EcoDiari. En dóna fe, igualment, el nostre butlletí, al qual estan subscrits més de 1.200 persones, orgaitzacions i institucions interessats en els temes que tracta la publicació.

Aquest passat mes de març, precisament, hem assolit els 10.000 usuaris únics, amb més de 16.000 visites i 30.000 pàgines vistes, la qual cosa ens dóna confiança per continuar endavant i estrènyer encara més els llaços amb tots els ciutadans i organitzacions que es preocupen, de forma conscient, pel nostre entorn i el futur sostenible de les nostres terres.

També, a les xarxes socials, EcoDiari ha rebut un ampli reconeixement: a twitter hi té 882 seguidors i a Facebook 1.207 admiradors i 518 persones que els agrada el nostre grup.

És, doncs, una enhorabona en aquest tercer aniversari per a tots els qui ens fan confiança: EcoDiari és vostre, és de tots!

Navega per les etiquetes

editorialaniversariEcoDiari

Referències a Internet

editorialaniversariEcoDiari

COMENTARIS

+1
-0
Seguiu així!
Anna Rosa Martínez Prat, 17/04/2011 a les 22:25
Benvolguts companys de l\\\'Ecodiari,

Ja tres anys! Moltes felicitats i... que en feu molts més així de bé!

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
Quina és la millor opció per als boscos cremats
      Vots emesos: 795
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: