Xavier Borràs | Actualitzat el 09/01/2011 a les 19:11h

Creix la hipòtesi que la massiva mort d'aus té a veure amb proves militars

L'assassinat d'un alt funcionari dels EUA que volia denunciar fumigacions al cel d'Arkansas abona la idea d'una conspiració per amagar la veritat

 
John P. Wheeler III
 
La massiva mort d'ocells la nit de Cap d'Any a la població nord-americana de Beebe (Arkansas) —que ha tingut rèpliques a Lousiana i, també, a Europa— agafa un altre caire en les últimes hores en diversos mitjans que especulen amb una conspiració en què s'associa el fenomen amb l'assassinat, el passat dia 28 de desembre, de l'ex assessor i expert en armes químiques i biològiques dels governs de Ronald Reagan, George Bush i George Bush fill, John P. Wheeler III .

Segons aquestes hipòtesis la mort d'aquest expert i els milers d'ocells morts té una relació directa: Wheeler va ser trobat amb senyals d'haver estat assassinat, segons ha informat la policia de Delaware.

La nova teoria es basa en una filtració capturada als serveis secrets russos, segons la qual s'hauria elaborat un informe per al primer ministre rus, Vladímir Putin, a càrrec de la Direcció d'Intel ligència Militar Estrangera (GRU). En aquest informe, del qual no s'especifica res més, s'informa a Putin que un dels majors experts dels Estats Units en armes biològiques i químiques havia estat assassinat després d'haver llançat una amenaça directa contra la pròpia administració i les autoritats nord-americanes. L'amenaça, suposadament feta per Wheeler, es basava en la denúncia pública, que una prova militar duta a terme pels Estats Units, consistent en una fumigació (chemtrail ) de gas verinós havia estat la causant de la mort dels 5.000 ocells a Arkansas de la setmana passada. Aquest fenomen va ser acompanyat per un altre no menys espectacular com l'aparició l'endemà, dia d'Any Nou, de milers de peixos morts (s'estima que van ser 100.000) surant en un riu també de la localitat de Beebe, a Arkansas.

Aquests avions de fumigació aèria, segons l'informe, tindrien el seu lloc d'operacions a la  Base Aèria de Little Rock (Arkansas) i en els últims mesos haurien estat involucrats en 'proves de dispersió' de gasos verinosos en la guerra de l'Afganistan usant agents químics obtinguts a partir dels dipòsits d'armes de l'Iraq i emmagatzemats al Pine Bluff Arsenal, que també es troba a Arkansas.

Segons aquest informe, els EUA van traslladar de l'Iraq al Pine Bluff Arsenal unes 63.000 tones mètriques del gas verinós fosgè, que es descriu com una de les armes químiques més temuda i que afecta les vies respiratòries i literalment causa l'explosió dels pulmons.

Encara que en aquest informe no s'especificava el nom del funcionari assassinat, i coneixedor de la causa d'aquests desastres, tot sembla indicar que es referia a l'esmentat John Wheeler, encara que tampoc aquesta dada no es confirmava en la nota.

L'ex alt càrrec havia estat vist per última vegada el 28 de desembre en un tren que cobria la ruta entre Washington i Wilmington, la capital de l'estat de Delaware. A partir d'aquí es perd el seu rastre. Amb posterioritat, les restes de Wheeler, de 66 anys, van ser trobades en un abocador de la localitat de Cherry Island, quan un camió d'escombraries va descarregar el seu contingut i entre les deixalles es va trobar el cadàver de l'ex assessor dels tres presidents.

Seguint amb aquesta versió, actualment s'està a l'espera dels resultats definitius de l'autòpsia, si bé en els preliminars d'aquests estudis ja es va establir que es tracta d'un assassinat. No obstant això, la policia, no sembla tenir moltes pistes sobre com va ocórrer el crim.

Notícies relacionades

COMENTARIS

+1
-2
ens fumiguen com a polls
Anònim, 12/01/2011 a les 22:58
Avui sobre el cel de Barcelona i durant tot el dia, misteriossos avions han estat fumigan el cel creant teranyines en totes direccions, de Nord a sud de Oest a Est i desprès a l'inrevés deixant quilomètriques esteles blanques de ves a saber quin producte.
No poden ser avions comercials perquè no segueixen les vies d'entrada i de sortida del Prat.
Als meteoròlegs els fan dir que son estel·les de condensació, però no cola perquè els xorros de fum sempre son paral·les, de dos en dos o de quatre en quatre i sempre son simètrics, senyal que surten del mateix lloc de l'avió, no poden ser producte de la fricció aleatòria amb les diferents parts de les ales dels avions i no poden ser vapor de condensació perquè el vapor als pocs segons s'esvaeix i aquests "chemtrails" duren hores suspesos al cel.
I perquè uns dies ni ha fumigacions massives i altres dies no se'n veu ni un?
Per saber mes coses de com i perquè ens fumiguen, cercar a la xarxa els treballs d'en Jesús Torres Toledo, tot el demés, és brutícia per amagar la veritat.

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
Quina és la millor opció per als boscos cremats
      Vots emesos: 702
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: