EcoDiari | Actualitzat el 06/07/2010 a les 17:08h

EcoDiari i el Grup Nació Digital s'associen

La incorporació al web 3.0 del GND donarà encara més independència a la publicació

La publicació digital EcoDiari s'incorpora des d'avui a la xarxa de mitjans col·laboradors del Grup Nació Digital (GND) tot mantenint la seva independència en profit de les sinergies i de les noves tecnologies proactives que el GND ofereix als lectors. El canvi quant al disseny, la millora de continguts i la interacció amb els lectors, a més de l'intercanvi informatiu amb el Grup Nació Digital, aportarà una nova embranzida a la publicació que en permetrà mantenir, encara més, la independència.

EcoDiari, nascuda el 14 d'abril de 2008 i dirigida pel periodista Xavier Borràs, es reclama continuadora de la revista en paper Userda i de l'esperit del Moviment Ecologista Català, i és, actualment, l'única publicació ecologista digital catalana independent. 

EcoDiari
 va sorgir amb la voluntat de ser una eina d'informació, d’investigació i d’anàlisi de la realitat ecològica, principalment de la nació catalana, perquè, tot trabucant la famosa frase de Jacques Ellul, cal pensar localment i actuar globalment.

COMENTARIS

+0
-0
Enhorabona
J. Cortiella, 06/07/2010 a les 18:36
És una gran notícia que els mitjans d'abast nacional s'associïn amb el Nació Digital. Això sí que és fer l'espai nacional de comunicació i no altres collonades que pul·lulen per la xarxa.

Enhorabona i endavant!
+0
-0
Felicitats
Montserrat, 11/07/2010 a les 17:11
Units fem força!
Endavant!
+0
-0
Territori Comantxe
Trencalòs, 01/02/2011 a les 18:31
Enhorabona Xavier per com has fet avançar l'Ecodiari o la Userda digital, com jo l'anomeno.

Feu-vos amb algún corresponsal a Val d'Aran que vos expliqui com l'estàn convertint en un parc temàtic, i estàn massificant i fotent en l'aire espais naturals semi-verges i de gran valor ecològic per a espècies amenaçades com el picot negre, la perdiu blanca o el gall fer.

Val d'Aran és territori comantxe, cap grup ecologista mira cap a Occitània ni denuncien res des que van detenir aquell fantasma d'Avalon.

Salut

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
Quina és la millor opció per als boscos cremats
      Vots emesos: 796
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: